Ανυψωτικά μηχανήματα Επίπλων

Σε αυτόν τον τομέα έχουμε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Οίκους, όπως την Boecker (Γερμανίας) και την CTE (Ιταλίας). Η πολύχρονη εμπειρία τους στα ανυψωτικά μηχανήματα αυτού του είδους τους καθιστά κορυφαίους και καινοτόμους. Οι πολλές παραλλαγές και η μεγάλη γκάμα τους βρίσκουν εφαρμογή ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα αυτά χωρίζονται σε δύο υποκατηγορίες ανάλογα με την εφαρμογή τους.

Σε Οικοδομικά που απευθύνονται σε πολλά επαγγέλματα οικοδομής και με μεγάλη ποικιλία καλαθιών που μπορούν να δεχτούν και στα Οικοσκευών & Επίπλων που διαθέτουν πολυχρηστικό, συρόμενο και περιστρεφόμενο καλάθι με αυτόματη λειτουργία αποστολής καθώς και προοδευτική κίνηση και τερματισμό.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα αυτά τα συναντάμε σε εκδόσεις ως trailer (με ή χωρίς φρένα) ή τοποθετημένα πάνω σε μικρά φορτηγά ή Pick Up και διαιρούμενα μηχανηματα. Στις εκδόσεις επί φορτηγού μπορούν να λειτουργήσουν παίρνοντας κίνηση από τον κινητήρα του φορτηγού. Διαφορετικά κινούνται και μέσω μικρών βενζινοκινητήρων ή ηλεκτροκινητήρων (220V). Υπάρχει η δυνατότητα να δεχθούν από δυο σε μια κίνηση (double) και από τον κινητήρα του φορτηγού αλλά και μέσω μικρών βενζινοκινητήρων ή ηλεκτροκινητήρων.

Τα μηχανήματα της AIOLOS LIFTS έχουν αποδείξει την χρησιμότητα και εξυπηρετικότητά τους στις εργασίες ανύψωσης υλικών, επίπλων, αντικειμένων και οικοσκευών. Με την χρήση τους αποφεύγονται οι φθορές στα κλιμακοστάσια και το κόστος για τον χρόνο χρήσης εργατικού δυναμικού για την φόρτωση, εκφόρτωση και μεταφορά σε ορόφους.

Το ύψος εργασίας ξεκινάει από τα 2 μέτρα και φτάνει μέχρι και τα 60 μέτρα. Η δυνατότητα ανύψωσης δε, κυμαίνεται από τα 200 έως και την μέγιστη που βρίσκεται στα 400 κιλά.

Κατεβάστε τους καταλόγους σε pdf.

κατάλογος 1.

κατάλογος 2.

κατάλογος 3.

κατάλογος 4.

κατάλογος 5.

bocker

ARRIVA TREILER


bocker

ΕΠΙΠΛΩΝ – ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ – ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ TOP LIFT


bocker

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ – ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ – ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΕΠΙ ΦΟΡΤΗΓΟΥ


bocker

BOCKER JUNIOR ΕΠΙΠΛΩΝ – ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ – ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ