fbpx

Ποια είναι τα είδη σε εργοεξέδρες, πλατφόρμες εργασίας και ψαλιδωτά ανυψωτικά; 

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Τα είδη σε μια εργοεξέδρα, σε μια ανυψωτική πλατφόρμα εργασίας και ψαλιδωτά ανυψωτικά; 

Τα ψαλιδωτά ανυψωτικά είναι μια κατηγορία μηχανημάτων που απαιτούνται συχνά σε κατασκευαστικά έργα αλλά και στη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Έχουν σχεδιαστεί για την ανύψωση των εργαζομένων και των εργαλείων τους σε υψόμετρο εργασίας από 5,9 m έως 17,9 m.

 

Οι εργοεξέδρες ή ψαλιδωτές πλατφόρμες εργασίας, είναι συνήθως αυτοκινούμενα μηχανήματα, και έχουν πάρει το όνομά τους από το σχεδιασμό του μηχανισμού ανύψωσης – δηλαδή μια στοίβα απο διασταυρωμένους σωλήνες που λειτουργούν με τρόπο ψαλιδιού όταν η πλατφόρμα ανυψώνεται και κατεβαίνει. Σήμερα, ένα από τα πιο συνηθισμένα μηχανήματα τέτοιου τύπου που βρίσκει κανείς σε εταιρείες που κάνουν ενοικίαση εργοεξέδρας αλλά και πώληση ψαλιδωτής πλατφόρμας εργασίας όπως η Aiolos Lifts, είναι τα ηλεκτρικά μηχανήματα ύψους 6 μέτρων.

Οι εργοεξέδρες ταξινομούνται περαιτέρω ως εργοεξέδρα πλάκας ή εργοεξέδρα ανώμαλου εδάφους, με βάση την εφαρμογή δαπέδου για την οποία έχουν σχεδιαστεί. Τα ψαλιδωτά ανυψωτικά πλάκας είναι συμπαγή μηχανήματα με συμπαγή ελαστικά χωρίς σήμανση, προοριζόμενα να λειτουργούν σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, μπετόν ή βιομηχανικά δάπεδα. Τα ψαλιδωτά ανυψωτικά ανώμαλου εδάφους μπορεί να έχουν πρόσβαση σε δάπεδα περιορισμένης πρόσβασης όπως χώμα κ.α.

 

Η εργοεξέδρα ανώμαλου εδάφους είναι συνήθως μηχανήμα με κινητήρα diesel kai κυμαίνονται από 1,75 έως 2,36 m σε πλάτος, και είναι εξοπλισμένα με πνευστά ελαστικά αέρα ή αφρού για ανώμαλα επίπεδα. Αυτά τα μηχανήματα παίρνουν το όνομά τους από τις επιφάνειες που έχουν σχεδιαστεί για να διασχίζουν, καθώς τα ανυψωτικά έχουν σχεδιαστεί για να διασχίζουν ανώμαλα ή μη βελτιωμένα εδάφη με βαθμολογία έως και 45%.

Σχετικα με τις εργοεξέδρες, ανυψωτικές πλατφόρμες εργασίας & τα ψαλιδωτά ανυψωτικά μηχανήματα

Η Aiolos Lifts προσφέρει 20 διαφορετικά μοντέλα, τα ανυψωτικά ψαλιδιού έχουν χωρητικότητα ανύψωσης και χώρο για εργαζόμενους, υλικά και εργαλεία, με βάση την ενίσχυση της παραγωγικότητας στο εργοτάξιο. Η χωρητικότητα της πλατφόρμας κυμαίνεται από 227 έως 1.134 kg και ύψος πλατφόρμας έως και 16.15 m.

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Εργοεξέδρα με ερπύστριες

Ανυψώτικη πλατφόρμα 4×4 παντός εδάφους

Ανυψωτικό καλαθοφόρο με boom lift

Ανυψωτική πλατφόρμα εργασίας (εργοεξέδρα)