ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το Service (Συντήρηση) των ανυψωτικών μηχανημάτων είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που αν δεν πραγματοποιηθεί σωστά και σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Γιαυτό το καλό και τακτικό service είναι απαραίτητο και καθοριστικό για την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία τους. Αυτό διαφαίνεται και από την βαρύτητα που δίνουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές των μηχανημάτων, που καθορίζουν συγκεκριμένα προγράμματα και εργασίες για την σωστή και τακτική συντήρηση των μηχανημάτων, δίνοντας μεγάλη σημασία στον έλεγχό τους.

Για αυτό τον λόγο εμείς στην AIOLOS LIFTS έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο συνεργείο, που είναι σε θέση να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Το προσωπικό μας με την πολυετή εμπειρία και γνώση στον τομέα των μηχανολογικών, ηλεκτρικών και υδραυλικών συστημάτων των περονοφόρων μηχανημάτων, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα συντήρησης του εκάστοτε κατασκευαστή και με την χρήση των κατάλληλων αναλωσίμων και ανταλλακτικών, πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζοντας σωστή συντήρηση και οικονομία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Προσφέρουμε πλήρη συντήρηση κινητήρων πετρελαίου, βενζίνης αερίου όπως και ηλεκτροκινητήρων. Ο κάθε ένας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις συντήρησης, όπου εμείς φροντίζουμε για την κατάλληλη φροντίδα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης ποικίλουν στα περονοφόρα, όπου συναντάμε αυτόματα κιβώτια και μηχανικά, με συνδυασμό διαφορικού, για την μετάδοση στους τροχούς, καθώς σε ορισμένα μηχανήματα και υδροστατική ή ηλεκτρική μετάδοση. Εμείς, σε όλες τις περιπτώσεις, καλύπτουμε την συντήρηση τους, ξεκινώντας από απλές αλλαγές λιπαντικών μέχρι και τις πιο σοβαρές εργασίες συντήρησης.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΡΕΝΩΝ

Η συντήρηση του συστήματος φρένων είναι επιβεβλημένη, λόγω της σημαντικότητάς του στην λειτουργία του μηχανήματος, αφού μας επιτρέπει να ακινητοποιούμε το μηχάνημα με ασφάλεια Εμείς δίνουμε την δυνατότητα της σωστής συντήρησης όλων των συστημάτων φρένων, από απλό υδραυλικά κυκλώματα, συστήματα με σεβρομηχανισμό ή ακόμα και συστήματα αέρος. Σε όλες τις κατηγορίες μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από απλές εργασίες αλλαγής υγρών φρένων ή ρυθμίσεις σιαγόνων, μέχρι και με σοβαρές εργασίες, όπως την αντικατάσταση αναλωσίμων και την ενίσχυση του συστήματος φρένων.


 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Τα υδραυλικά συστήματα είναι επίσης ένα πολύ βασικό μέρος των ανυψωτικών μηχανημάτων αφού εκεί στηρίζονται οι ανυψωτικές ικανότητες του εκάστοτε μηχανήματος και η ασφαλή ανύψωση. Προσφέρουμε στο υδραυλικό σύστημα χαμηλής, μεσαίας και υψηλής την σωστή συντήρηση με την συμβολή των κατάλληλων αναλωσίμων (φίλτρα, λάδια, υγρά, κλπ).

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Όλα τα μηχανήματα διαθέτουν ηλεκτρικά μέρη και η συντήρησή τους πρέπει να γίνεται τακτικά και με τον καλύτερο τρόπο, επειδή πρόκειται για μέρη των μηχανημάτων με μεγάλη πολυπλοκότητα και ευαισθησία σε υγρασία και σκόνη, που αν δεν τα προσέξουμε το βραχυκύκλωμα δεν αργεί να έρθει… Ακόμα μεγαλύτερης προσοχής χρίζουν τα ηλεκτρικά περονοφόρα ανυψωτικά λόγω του ότι όλη η κίνηση στηρίζεται στον ηλεκτρισμό.

Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι έμπειροι τεχνίτες και ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των κατασκευαστών, συντηρούν τα ηλεκτρικά μέρη έτσι ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τα μηχανήματα.

Επίσης, στο συνεργείο μας, δίνεται μεγάλη έμφαση στην αποκατάσταση βλαβών.


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!


Διαβάστε ακόμα… για τα ανυψωτικα μηχανηματα, για παλετοφόρα καροτσάκια, για εργοεξέδρες και καλαθοφόρα, για ανυψωτικά μηχανήματα επίπλων, οικοσυσκευών και οικοδομής, για τα σωστά μέτρα ασφαλείας, για τη σωστή χρήση, για τη νομοθεσία, για το κινητό συνεργείο, για εργαλεία και εξαρτήματα, για περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα αποθήκης, για ενοικιάσεις κλαρκ και άλλων μηχανημάτων, για το σωστό χειρισμό των κλαρκ