fbpx

Γιατί να επιλέξετε ένα κλαρκ 4×4; Ποιές οι διαφορές; Ποια τα κύρια χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν;

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κλαρκ με 4×4 παντος εδάφους

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ένα από τα πλεονεκτήματα του περονοφόρου κλαρκ 4χ4 ανώμαλου εδάφους είναι ότι έχει πιο ελεγχόμενη σταθερότητα στις στροφές ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα. Έχει ακριβέστερη απόκριση και ακρίβεια διεύθυνσης. Η χρήση αυτού του τύπου περονοφόρων διευκολύνει την αλλαγή λωρίδων με υψηλή ταχύτητα χωρίς τον κίνδυνο του οχήματος να γυρίσει.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την ακριβότερη κατασκευή, καθώς τα οχήματα με τιμόνι τετρακίνησης κοστίζουν περισσότερο. Μαζί με την ακριβή κατασκευή έρχεται επίσης το υψηλότερο κόστος συντήρησης. Ένας άλλος πιθανός κίνδυνος που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η διάτρηση των πνευματικών ελαστικών του οχήματος.

Τα περονοφόρα ανυψωτικά εδάφους είναι ιδανικά για τη μεταφορά βαρέων φορτίων σε τραχιά εδάφη. Η βαθμονομημένη ανισορροπία στο πίσω μέρος του περονοφόρου ανυψωτικού το αποφεύγει από την υπερβολική ισορροπία. Εξαιτίας αυτού, αυτά τα κλαρκ ανώμαλου εδάφους μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε σκληρά περιβάλλοντα όπως λάσπη, πάγο ή χιόνι. Αυτά τα περονοφόρα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σε εφαρμογές ξυλείας, καταστήματα λιανικής και τούβλα, μπλοκ και σωληνώσεις.

Σχετικα με τα χαρακτηριστικά στα κλαρκ με 4×4 για κάθε έδαφος

Τα περονοφόρα ανυψωτικά ανώμαλου εδάφους (4×4) έχουν τετρακίνηση, αλλά μπορεί να αλλάξει και σε δίτροχο. Το τετρακίνητο τιμόνι έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο αποτελεσματική η στροφή του οχήματος και να αυξηθεί η ευελιξία του μηχανήματος. Σε ένα κανονικό σύστημα διεύθυνσης με δύο τροχούς, οι πίσω τροχοί δεν περιστρέφονται προς την κατεύθυνση της κίνησης, ενώ στο τετράτροχο τιμόνι οι πίσω τροχοί περιστρέφονται με τους εμπρός τροχούς.

Αυτός ο τύπος περονοφόρου κλαρκ 4×4 χρησιμοποιεί ελαστικά πεπιεσμένου αέρα ή γεμάτα αέρα, σε αντίθεση με τα περονοφόρα ανυψωτικά που χρησιμοποιούν ελαστικά συμπαγή. Τα πνευματικά ελαστικά είναι φουσκωτά ελαστικά με παχύτερα νήματα, επιτρέποντάς τους να γίνουν σταθερά σε ανώμαλες επιφάνειες. Η πίεση του αέρα στο ελαστικό είναι μεγαλύτερη από την ατμόσφαιρα. Αυτό οδηγεί στο ελαστικό να παραμένει φουσκωμένο ακόμα και όταν το βάρος του οχήματος στηρίζεται σε αυτό. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν προγραμματιζόμενη δυνατότητα αντιστροφής ισχύος που εξαλείφει την περιστροφή των ελαστικών και αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών κατά 50% το πολύ. Αυτό είναι χρήσιμο ειδικά όταν αντιμετωπίζετε διαφορετικούς τύπους περιβάλλοντος και δύσκολες επιφάνειες.

Το μοντέλα αυτά είναι ανθεκτικά στη σκουριά και προσφέρουν προστασία στα εξαρτήματα των περονοφόρων που εκτίθενται σε υγρασία και διαβρωτικά στοιχεία, καθώς αυτά είναι πολύ επιρρεπή στη σκουριά.

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Γιατί εμάς;

#1 Ποιότητα στα Ανταλλακτικά

O κόσμος αλλά και τα ανταλλακτικά των ανυψωτικών γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος. Οι εταιρείες ολοένα και περισσότερο χρειάζονται μια ασυναγώνιστη εμπειρία αλλά και την εξειδίκευση μιάς εταιρείας παροχής υψηλών-προδιαγραφών ανταλλακτικά. Ανακαλύψτε τις λύσεις μας, για την επισκευή και τη συντήρηση του στόλου σας.

100% Σήμα Αξιοπιστίας

Ο όρος «ανυψωτικά» δεν είναι ολοκληρωμένος αν δεν συνοδεύεται από τον, άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του, όρο «αξιοπιστία». Αυτό ακριβώς πιστεύουμε εμείς στην Aiolos Lifts και σε αυτόν τον τομέα έχουμε φροντίσει ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών & αξιόπιστων προϊόντων.

Παλετοφόρα Λιθίου - 2021

Το Α και το Ω στον χώρο των logistics και της αποθήκης είναι όπως όλοι γνωρίζουμε, τα παλετοφόρα. Αν τα παλετοφόρα δεν είναι νέας-γενιάς, δηληδή ηλεκτρικά, το προσωπικό δεν μπορεί να αποδόσει το μέγιστο και δυσχεραίνει και την ποιότητα εργασίας, έτσι το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι ζημιογόνο.

Κλαρκ καινούργιο πετρέλαιο Maximal

Κλαρκ 4×4 μεταχειρισμένο πετρέλαιο σε κλίση

Κλαρκ 4χ4 μεταχειρίσμενο JCB

Κλαρκ 4×4 τηλεσκοπικό καινούργιο