fbpx

Ανυψωτικά επίπλων, οικοσυσκευών & οικοδομής

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για την αγορά σε ανυψωτικά επίπλων, οικοσυσκευής & οικοδομής για όλες τις ανάγκες.

Καινούργια & Μεταχειρισμένα

40+ μέτρα, χωρίς όρια!

Ανακαλύψτε τα ανυψωτικά επίπλων & οικοδομής σε μεγέθη από 10 έως και 40+ μέτρα.

Αξιόπιστα Καλαθοφόρα

Βρείτε τις νέες λύσεις που έχουμε για το τομέα των καλαθοφόρων.

Πάνω απο 3000+ πελάτες

Είμαστε περήφανοι να έχουμε ένα τόσο μεγάλο πελατολόγιο και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, κάθε μέρα.

Άμεση ανταπόκριση & ταχύτητα

Αναλαμβάνουμε εμείς, τώρα!

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Ανυψωτικά επίπλων – οικοσυσκευών – οικοδομής

Σε αυτόν τον τομέα έχουμε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Οίκους, όπως την Boecker (Γερμανίας) και την CTE (Ιταλίας). Η πολύχρονη εμπειρία τους στα ανυψωτικά μηχανήματα αυτού του είδους τους καθιστά κορυφαίους και καινοτόμους. Οι πολλές παραλλαγές και η μεγάλη γκάμα τους βρίσκουν εφαρμογή ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα αυτά χωρίζονται σε δύο υποκατηγορίες ανάλογα με την εφαρμογή τους.

Σε Οικοδομικά που απευθύνονται σε πολλά επαγγέλματα οικοδομής και με μεγάλη ποικιλία καλαθιών που μπορούν να δεχτούν και στα Οικοσκευών & Επίπλων που διαθέτουν πολυχρηστικό, συρόμενο και περιστρεφόμενο καλάθι με αυτόματη λειτουργία αποστολής καθώς και προοδευτική κίνηση και τερματισμό. Τα ανυψωτικά μηχανήματα αυτά τα συναντάμε σε εκδόσεις ως trailer (με ή χωρίς φρένα) ή τοποθετημένα πάνω σε μικρά φορτηγά ή Pick Up και διαιρούμενα μηχανηματα. Στις εκδόσεις επί φορτηγού μπορούν να λειτουργήσουν παίρνοντας κίνηση από τον κινητήρα του φορτηγού. 

Διαφορετικά κινούνται και μέσω μικρών βενζινοκινητήρων ή ηλεκτροκινητήρων (220V). Υπάρχει η δυνατότητα να δεχθούν από δυο σε μια κίνηση (double) και από τον κινητήρα του φορτηγού αλλά και μέσω μικρών βενζινοκινητήρων ή ηλεκτροκινητήρων. 

Τα μηχανήματα της AIOLOS LIFTS έχουν αποδείξει την χρησιμότητα και εξυπηρετικότητά τους στις εργασίες ανύψωσης υλικών, επίπλων, αντικειμένων και οικοσκευών. Με την χρήση τους αποφεύγονται οι φθορές στα κλιμακοστάσια και το κόστος για τον χρόνο χρήσης εργατικού δυναμικού για την φόρτωση, εκφόρτωση και μεταφορά σε ορόφους.

Το ύψος εργασίας ξεκινάει από τα 2 μέτρα και φτάνει μέχρι και τα 60 μέτρα. Η δυνατότητα ανύψωσης δε, κυμαίνεται από τα 200 έως και την μέγιστη που βρίσκεται στα 400 κιλά.

Σχετικά με τα ανυψωτικά επίπλων & οικοδομής

Η ζήτηση για την αγορά σε ανυψωτικά ειδικού τύπου συνεχώς αυξάνεται, για αυτό φροντίζουμε να καλύπτουμε την ανάγκη αυτή, με τα πιο κατάλληλα μηχανήματα της αγοράς.

 • Περισσότερα από 25 χρόνια ειδίκευσης
 • Αγορά ανυψωτικό επίπλων
 • Αγορά ανυψωτικό οικοδομών
 • Ενοικίαση ανυψωτικού
 • Αγορά καλαθοφόρου
 • Επισκευή ανυψωτικού επίπλων
 • Επισκευή ανυψωτικού οικοδομής
 • Service ανυψωτικού
 • Σύγχρονες λύσεις service & after-sales
 • Επισκευή καλαθοφόρου στο χώρο σας
 • Καινούργια & μεταχειρισμένα ανυψωτικά

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Ας ονειρευτούμε κάτι, μαζί !

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

FAQ

Αν θέλω να νοικιάσω ένα κλάρκ, θα πρέπει να το νοικιάσω για τουλάχιστον 1 εβδομάδα ή και για περισσότερο;

Όχι. Μπορούμε να προσφέρουμε ανυψωτικά μηχανήματα δυνατότητας ανύψωσης από 1500 έως και 8000 κιλά, με χειριστή για ολιγόωρη, ημερήσια ή εβδομαδιαία χρήση. Άρα μπορείτε να ενοικιάσετε το μηχάνημα που σας ενδιαφέρει για όσο καιρό ακριβώς το χρειάζεστε.

Θέλω να αγοράσω ένα περονοφόρο κλαρκ που να σηκώνει 1000 κιλά. Τι μου προτείνετε;

Για να είστε ασφαλής πρέπει να αγοράσετε ένα κλαρκ που να σηκώνει τουλάχιστον 1500 κιλά. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο κλαρκ είτε με ηλεκτρική κίνηση, ή με βενζίνη, ή και πετρελαιοκίνητο, αναλόγως το χώρο που θα κινείται και τη χρήση του, αλλά και το ύψος που θα πρέπει να σηκώνει (ύψος ανύψωσης).

Έχω μια βλάβη, το κλάρκ μου δεν παίρνει μπροστά. Μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Δώστε μας τη διεύθυνσή σας και το κινητό συνεργείο μας θα είναι πολύ σύντομα κοντά σας για την αποκατάσταση της βλάβης!

Χρειάζομαι λάστιχα για το περονοφόρο μου, μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Απλά ενημερώστε μας αν τα λάστιχα θα είναι πνευστά ή συμπαγή, όπως και για τη μάρκα του μηχανήματος, και εμείς ερχόμαστε στον χώρο σας,  παίρνουμε από εσάς τα παλιά σας λάστιχα και σε σύντομο χρόνο επανατοποθετούμε τα λάστιχα που έχετε επιλέξει.

Σας τηλεφωνώ από επαρχία και χρειάζομαι ένα ανταλλακτικό όπως π.χ αντλία νερού. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Φυσικά και μπορούμε. Ενημερώστε μας για τη μάρκα, το μοντέλο και τον τύπο του μηχανήματός σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.