fbpx

After-Sales, με αξιόπιστες υπηρεσίες!

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας σε after-sale μηχανήματα όπως κλάρκ, εργοεξέδρες, παλετοφόρα αποθήκης αλλά και για επισκευές άλλων μηχανημάτων.

100%  Εγγύηση στο After-Sales

Μηχάνημα αντικατάστασης

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα για αντικατάσταση μηχανήματος όσο το δικό σας επισκευάζεται.

Έλεγχος σε 50+ σημεία

Το προσωπικό μας, προσφέρει απόλυτες λύσεις επισκευής στο χώρο σας.

100% Αξιόπιστα Ανταλλακτικά

Τα πάντα, για όλες τις μάρκες!

Άμεση ανταπόκριση & ταχύτητα

Αναλαμβάνουμε εμείς, τώρα!

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

After-Sales

Το After-Sales αλλά και το Service (Συντήρηση) των ανυψωτικών μηχανημάτων είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που αν δεν πραγματοποιηθεί σωστά και σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Γιαυτό το καλό και τακτικό service είναι απαραίτητο και καθοριστικό για την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία τους.

Αυτό διαφαίνεται και από την βαρύτητα που δίνουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές των μηχανημάτων, που καθορίζουν συγκεκριμένα προγράμματα και εργασίες για την σωστή και τακτική συντήρηση των μηχανημάτων, δίνοντας μεγάλη σημασία στον έλεγχό τους.

Για αυτό τον λόγο εμείς στην AIOLOS LIFTS έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο συνεργείο, που είναι σε θέση να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Το προσωπικό μας με την πολυετή εμπειρία και γνώση στον τομέα των μηχανολογικών, ηλεκτρικών και υδραυλικών συστημάτων των περονοφόρων μηχανημάτων, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα συντήρησης του εκάστοτε κατασκευαστή και με την χρήση των κατάλληλων αναλωσίμων και ανταλλακτικών, πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζοντας σωστή συντήρηση και οικονομία.

Σχετικά με το After-Sales

Λόγω της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς για after-sales αλλά και μηχανημάτων, φροντίζουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες που προκύπτουν μετά την αγορά ενός μηχανήματος, καθώς οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ.

  • Περισσότερα από 25 χρόνια ειδίκευσης
  • Αγορά κλαρκ
  • After-Sales ανυψωτικών
  • Service κλαρκ
  • Επισκευή παλετοφόρου
  • Service εργοεξέδρας
  • Σύγχρονες λύσεις service & after-sales
  • Επισκευή κλαρκ στο χώρο σας
  • Service book όλων των μηχανημάτων
  • Εγγύηση καλής-λειτουργίας 50+ σημείων

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Τελευταία Νέα

#1 Ποιότητα στα Ανταλλακτικά

O κόσμος αλλά και τα ανταλλακτικά των ανυψωτικών γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος. Οι εταιρείες ολοένα και περισσότερο χρειάζονται μια ασυναγώνιστη εμπειρία αλλά και την εξειδίκευση μιάς εταιρείας παροχής υψηλών-προδιαγραφών ανταλλακτικά. Ανακαλύψτε τις λύσεις μας, για την επισκευή και τη συντήρηση του στόλου σας.

100% Σήμα Αξιοπιστίας

Ο όρος «ανυψωτικά» δεν είναι ολοκληρωμένος αν δεν συνοδεύεται από τον, άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του, όρο «αξιοπιστία». Αυτό ακριβώς πιστεύουμε εμείς στην Aiolos Lifts και σε αυτόν τον τομέα έχουμε φροντίσει ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών & αξιόπιστων προϊόντων.

Παλετοφόρα Λιθίου - 2020

Το Α και το Ω στον χώρο των logistics και της αποθήκης είναι όπως όλοι γνωρίζουμε, τα παλετοφόρα. Αν τα παλετοφόρα δεν είναι νέας-γενιάς, δηλαδή ηλεκτρικά, το προσωπικό δεν μπορεί να αποδόσει το μέγιστο και δυσχεραίνει και την ποιότητα εργασίας, έτσι το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι ζημιογόνο.

Ας ονειρευτούμε κάτι, μαζί !

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

FAQ

Αν θέλω να νοικιάσω ένα κλάρκ, θα πρέπει να το νοικιάσω για τουλάχιστον 1 εβδομάδα ή και για περισσότερο;

Όχι. Μπορούμε να προσφέρουμε ανυψωτικά μηχανήματα δυνατότητας ανύψωσης από 1500 έως και 8000 κιλά, με χειριστή για ολιγόωρη, ημερήσια ή εβδομαδιαία χρήση. Άρα μπορείτε να ενοικιάσετε το μηχάνημα που σας ενδιαφέρει για όσο καιρό ακριβώς το χρειάζεστε.

Θέλω να αγοράσω ένα περονοφόρο κλαρκ που να σηκώνει 1000 κιλά. Τι μου προτείνετε;

Για να είστε ασφαλής πρέπει να αγοράσετε ένα κλαρκ που να σηκώνει τουλάχιστον 1500 κιλά. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο κλαρκ είτε με ηλεκτρική κίνηση, ή με βενζίνη, ή και πετρελαιοκίνητο, αναλόγως το χώρο που θα κινείται και τη χρήση του, αλλά και το ύψος που θα πρέπει να σηκώνει (ύψος ανύψωσης).

Έχω μια βλάβη, το κλάρκ μου δεν παίρνει μπροστά. Μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Δώστε μας τη διεύθυνσή σας και το κινητό συνεργείο μας θα είναι πολύ σύντομα κοντά σας για την αποκατάσταση της βλάβης!

Χρειάζομαι λάστιχα για το περονοφόρο μου, μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Απλά ενημερώστε μας αν τα λάστιχα θα είναι πνευστά ή συμπαγή, όπως και για τη μάρκα του μηχανήματος, και εμείς ερχόμαστε στον χώρο σας,  παίρνουμε από εσάς τα παλιά σας λάστιχα και σε σύντομο χρόνο επανατοποθετούμε τα λάστιχα που έχετε επιλέξει.

Σας τηλεφωνώ από επαρχία και χρειάζομαι ένα ανταλλακτικό όπως π.χ αντλία νερού. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Φυσικά και μπορούμε. Ενημερώστε μας για τη μάρκα, το μοντέλο και τον τύπο του μηχανήματός σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.