fbpx

Επισκευές Κλαρκ – Ανυψωτικών με αξιοπιστία!

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για service – επισκευές σε κλάρκ, εργοεξέδρες, παλετοφόρα αποθήκης αλλά και για επισκευές άλλων μηχανημάτων.

100%  Εγγύηση στο After-Sales

10+ Τεχνικοί για τα πάντα!

Βρείτε τεχνικούς με ειδίκευση στα μηχανικά, ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά & μηχανουργικά μέρη.

Μηχάνημα αντικατάστασης

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα για αντικατάσταση μηχανήματος όσο το δικό σας επισκευάζεται.

Έλεγχος σε 50+ σημεία

Το προσωπικό μας, προσφέρει απόλυτες λύσεις επισκευής στο χώρο σας.

Άμεση ανταπόκριση & ταχύτητα

Αναλαμβάνουμε εμείς, τώρα!

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Συντήρηση κλαρκ και κάθε είδους ανυψωτικών μηχανημάτων

Συντήρηση κλάρκ όλων των τύπων

 

Όλα τα μηχανήματα διαθέτουν μηχανικά, υδραυλικά και ηλεκτρικά μέρη και η συντήρησή τους πρέπει να γίνεται τακτικά και με τον καλύτερο τρόπο, επειδή πρόκειται για μέρη των μηχανημάτων με μεγάλη πολυπλοκότητα και ευαισθησία σε υγρασία και σκόνη, που αν δεν τα προσέξουμε μια διαρροή ή ένα βραχυκύκλωμα δεν αργεί να έρθει.

Ακόμα μεγαλύτερης προσοχής χρίζουν τα ηλεκτρικά περονοφόρα ανυψωτικά λόγω του ότι όλη η κίνηση στηρίζεται στον ηλεκτρισμό. Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι έμπειροι τεχνίτες και ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των κατασκευαστών, συντηρούν τα ηλεκτρικά μέρη έτσι ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τα μηχανήματα. Επίσης, στο συνεργείο μας, δίνεται μεγάλη έμφαση στην αποκατάσταση βλαβών.

Συντήρηση σε κινητήρες κλάρκ

Προσφέρουμε πλήρη συντήρηση κινητήρων πετρελαίου, βενζίνης αερίου όπως και ηλεκτροκινητήρων. Ο κάθε ένας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις συντήρησης, όπου εμείς φροντίζουμε για την κατάλληλη φροντίδα.

Συντήρηση στο σύστημα μετάδοσης κίνησης

Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης ποικίλουν στα περονοφόρα, όπου συναντάμε αυτόματα κιβώτια και μηχανικά, με συνδυασμό διαφορικού, για την μετάδοση στους τροχούς, καθώς σε ορισμένα μηχανήματα και υδροστατική ή ηλεκτρική μετάδοση.

Εμείς, σε όλες τις περιπτώσεις, καλύπτουμε την συντήρηση τους, ξεκινώντας από απλές αλλαγές λιπαντικών μέχρι και τις πιο σοβαρές εργασίες συντήρησης.

Συντήρηση στο σύστημα φρένου/χειροφρένου

Η συντήρηση του συστήματος φρένων είναι επιβεβλημένη, λόγω της σημαντικότητάς του στην λειτουργία του μηχανήματος, αφού μας επιτρέπει να ακινητοποιούμε το μηχάνημα με ασφάλεια. Εμείς δίνουμε την δυνατότητα της σωστής συντήρησης όλων των συστημάτων φρένων, από απλό υδραυλικά κυκλώματα, συστήματα με σεβρομηχανισμό ή ακόμα και συστήματα αέρος.

Σε όλες τις κατηγορίες μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από απλές εργασίες αλλαγής υγρών φρένων ή ρυθμίσεις σιαγόνων, μέχρι και με σοβαρές εργασίες, όπως την αντικατάσταση αναλωσίμων και την ενίσχυση του συστήματος φρένων.

Αυτό διαφαίνεται και από την βαρύτητα που δίνουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές των μηχανημάτων, που καθορίζουν συγκεκριμένα προγράμματα και εργασίες για την σωστή και τακτική συντήρηση των μηχανημάτων, δίνοντας μεγάλη σημασία στον έλεγχό τους.

Συντήρηση στο υδραυλικό σύστημα

Τα υδραυλικά συστήματα είναι επίσης ένα πολύ βασικό μέρος των ανυψωτικών μηχανημάτων αφού εκεί στηρίζονται οι ανυψωτικές ικανότητες του εκάστοτε μηχανήματος και η ασφαλή ανύψωση.

Προσφέρουμε στο υδραυλικό σύστημα χαμηλής, μεσαίας και υψηλής την σωστή συντήρηση με την συμβολή των κατάλληλων αναλωσίμων (φίλτρα, λάδια, υγρά, κλπ).

Επισκευές κλαρκ, παλετοφόρων, περονοφόρων και κάθε είδους ανυψωτικών μηχανημάτων

Επισκευές κλάρκ όλων των τύπων

Μεγάλη προτεραιότητα του συνεργείου μας και κατ’επέκταση της εταιρείας μας, προς όλους τους πελάτες μας είναι η αποκατάσταση βλαβών. Ενέργεια που έρχεται να δώσει τέλος στα προβλήματα που δημιουργούνται από παρατεταμένη χρήση ή δυσλειτουργία, από αντίξοες συνθήκες (καιρικές ή χωροταξικές) ή ακόμα και από την μη ορθή χρήση των μηχανημάτων.

Το γεγονός ότι οι περισσότερες βλάβες δημιουργούνται λόγω άγνοιας των χειριστών, μας προτρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην ενημέρωση

Αποκατάσταση Βλαβών Κινητήρων

Το συνεργείο μας αποκαθιστά όλες τις βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε έναν κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου ή ηλεκτρικό, από μία απλή διαρροή ή ρύθμιση, μέχρι γενικές επισκευές με over size ή χιτωνίου, επισκευές στο σύστημα τροφοδοσίας (αντλίες πετρελαίου, καρμπυρατέρ, injection, κλπ), στο ηλεκτρικό σύστημα, στο σύστημα εξάτμισης, ακόμη και σε υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες (Turbo).

Αποκατάσταση βλαβών στο σύστημα μετάδοσης κίνησης

Στο σύστημα μετάδοσης είμαστε σε θέση να επέμβουμε και να αποκαταστήσουμε από απλές μικρές διαρροές ή ρυθμίσεις και δυσλειτουργίες, μέχρι και να προβούμε σε πλήρη ανακατασκευή αυτών (αλλαγή και επισκευή γραναζιών, φουρκετών, συγχρονιζέ, βαρκάκια και κομπλέρ σε πρωτεύον και δευτερεύον άξονα), αντικατάσταση γραναζιών σε διαφορικά και μειωτήρες (κορώνα, πηνίο, πλανήτες, δορυφόροι), troque converters και δισκάκια αυτόματων κιβωτίων πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή.

Επισκευές στο σύστημα φρένου/χειροφρένου

Το σύστημα των φρένων είναι ένας εξίσου σημαντικός μηχανισμός που, αν είναι σε άριστη κατάσταση, μας επιτρέπει την ασφαλή ακινητοποίηση του μηχανήματος.

Οι τεχνικοί του συνεργείου μας είναι ειδικοί στην επισκευή, αντικατάσταση και ρύθμιση συστημάτων φρένων, είτε πρόκειται για απλά υδραυλικά φρένα είτε για πιο πολύπλοκα, μέσω αντλιών, φρένων (σεβρομηχανισμών) ή ακόμα και συστημάτων αέρος σε μεγάλα μηχανήματα.

Πολλά από αυτά τα μέρη των συστημάτων φρένων επιδέχονται επισκευή, οπότε μπορούμε να έχουμε μία οικονομικότερη άποψη στο θέμα του κόστους, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.

Επισκευές υδραυλικού συστήματος  

Το υδραυλικό σύστημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά του μηχανήματος γιατί εκεί στηρίζετε το έργο που παίρνουμε από αυτό. Για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η σωστή λειτουργία του.

Το συνεργείο μας είναι σε θέση να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα – μικρό ή μεγάλο – προκύψει στο μηχάνημά σας, όπως αντικατάσταση ή επισκευή αντλιών υδραυλικού, χειριστηρίων, μπουκαλών υδραυλικών, τιλτ, μαρκουτσιών, συνδέσμων, ταχυσυνδέσμων, κλπ. Πολλά από αυτά τα εξαρτήματα μπορούν να δεχθούν επισκευή μέσω κάποιων set ή kit φλαντζών ή τσιμουχών που υπάρχουν.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αποφύγουμε μία πολυδάπανη αντικατάσταση χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ασφάλεια του μηχανήματός μας και σύμφωνα πάντα με της προδιαγραφές του.

Πέρα από την συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών συστημάτων, στο συνεργείο μας τοποθετούμε όλα τα υδραυλικά συστήματα, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την καλύτερη, γρηγορότερη εκτέλεση μιας ανυψωτικής εργασίας ή μιας εργασίας που απαιτεί χρήση ειδικών εξαρτημάτων. Εξαρτήματα τέτοιου τύπου μπορεί να είναι τα ακόλουθα:

 • Φορείο πλάγιας μετατόπισης πιρουνιών (Side Shift)
 • Φορείο υδραυλικής ανεξάρτητης μετακίνησης πιρουνιών (Fork Adjuster)
 • Ανατροπή Πιρουνιών (Hinged Fork)
 • Περιστροφή πιρουνιών (Rotation Fork)
 • Λαβίδα συγκράτησης παλέτας φιαλών (Load Stabilizer)
 • Λαβίδες χάρτου, βάμβακος, βαρελιών, δομικών υλικών, κλπ

Σχετικά με το Συνεργείο

Φροντίζουμε να καλύπτουμε την ανάγκη για επισκευές κλαρκ και service και ανυψωτικών μηχανημάτων, πάντα με αξιοπιστία.

 

 • Περισσότερα από 25 χρόνια ειδίκευσης
 • Συνεργείο κλαρκ
 • After-Sales ανυψωτικών
 • Service κλαρκ
 • Επισκευή σασμαν κλαρκ
 • Επισκευή φρένα κλαρκ
 • Επισκευή μηχανή κλαρκ
 • Επισκευή υδραυλικά κλαρκ
 • Επισκευή ηλεκτρικού κλάρκ
 • Επισκευή παλετοφόρου
 • Service εργοεξέδρας
 • Σύγχρονες λύσεις service & after-sales
 • Επισκευή κλαρκ στο χώρο σας
 • Service book όλων των μηχανημάτων
 • Εγγύηση καλής-λειτουργίας 50+ σημείων

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας;

ανταλλακτικά για ανυψωτικά κλαρκς

#1 Ποιότητα στα Ανταλλακτικά

O κόσμος αλλά και τα ανταλλακτικά των ανυψωτικών γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος.

Οι εταιρείες ολοένα και περισσότερο χρειάζονται μια ασυναγώνιστη εμπειρία αλλά και την εξειδίκευση μιάς εταιρείας παροχής υψηλών-προδιαγραφών ανταλλακτικά.

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας, για την επισκευή και τη συντήρηση του στόλου σας.

αξιοπιστα ανυψωτικά μηχανήματα

100% Σήμα Αξιοπιστίας

Ο όρος «ανυψωτικά» δεν είναι ολοκληρωμένος αν δεν συνοδεύεται από τον, άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του, όρο «αξιοπιστία».

Αυτό ακριβώς πιστεύουμε εμείς στην Aiolos Lifts και σε αυτόν τον τομέα έχουμε φροντίσει ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών & αξιόπιστων προϊόντων.

ανυψωτικα μηχανήματα κλαρκ αγορα ενοικίαση

Παλετοφόρα Λιθίου - 2020

Το Α και το Ω στον χώρο των logistics και της αποθήκης είναι όπως όλοι γνωρίζουμε, τα παλετοφόρα.

Αν τα παλετοφόρα δεν είναι νέας γενιάς, δηλαδή ηλεκτρικά, το προσωπικό δεν μπορεί να αποδόσει το μέγιστο και δυσχεραίνει και την ποιότητα εργασίας, έτσι το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι ζημιογόνο.

Ας ονειρευτούμε κάτι, μαζί !

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

FAQ

Αν θέλω να νοικιάσω ένα κλάρκ, θα πρέπει να το νοικιάσω για τουλάχιστον 1 εβδομάδα ή και για περισσότερο;

Όχι. Μπορούμε να προσφέρουμε ανυψωτικά μηχανήματα δυνατότητας ανύψωσης από 1500 έως και 8000 κιλά, με χειριστή για ολιγόωρη, ημερήσια ή εβδομαδιαία χρήση. Άρα μπορείτε να ενοικιάσετε το μηχάνημα που σας ενδιαφέρει για όσο καιρό ακριβώς το χρειάζεστε.

Θέλω να αγοράσω ένα περονοφόρο κλαρκ που να σηκώνει 1000 κιλά. Τι μου προτείνετε;

Για να είστε ασφαλής πρέπει να αγοράσετε ένα κλαρκ που να σηκώνει τουλάχιστον 1500 κιλά. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο κλαρκ είτε με ηλεκτρική κίνηση, ή με βενζίνη, ή και πετρελαιοκίνητο, αναλόγως το χώρο που θα κινείται και τη χρήση του, αλλά και το ύψος που θα πρέπει να σηκώνει (ύψος ανύψωσης).

Έχω μια βλάβη, το κλάρκ μου δεν παίρνει μπροστά. Μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Δώστε μας τη διεύθυνσή σας και το κινητό συνεργείο μας θα είναι πολύ σύντομα κοντά σας για την αποκατάσταση της βλάβης!

Χρειάζομαι λάστιχα για το περονοφόρο μου, μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Απλά ενημερώστε μας αν τα λάστιχα θα είναι πνευστά ή συμπαγή, όπως και για τη μάρκα του μηχανήματος, και εμείς ερχόμαστε στον χώρο σας,  παίρνουμε από εσάς τα παλιά σας λάστιχα και σε σύντομο χρόνο επανατοποθετούμε τα λάστιχα που έχετε επιλέξει.

Σας τηλεφωνώ από επαρχία και χρειάζομαι ένα ανταλλακτικό όπως π.χ αντλία νερού. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Φυσικά και μπορούμε. Ενημερώστε μας για τη μάρκα, το μοντέλο και τον τύπο του μηχανήματός σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.