Παλετοφόρα – Καροτσάκια

Τα παλετοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, χειροκίνητα και ηλεκτρικά, αποτελούν την «έξυπνη» και ιδιαίτερα εξυπηρετική λύση στην μετακίνηση παλετών σε περιορισμένους χώρους, που λόγω των ιδιαιτέρως περιορισμένων διαστάσεών τους καταφέρνουν να φτάσουν στα πιο δυσπρόσιτα σημεία στον χώρο εργασίας μας και διαθέτουν μεγάλη ανυψωτική ικανότητα που κυμαίνεται από 1000 έως και 3500 κιλά. Καθίστανται ιδανικό εργαλείο και είναι η πρώτη επιλογή σε αποθήκες εταιρειών, εταιρείες Logistics και γενικώς όπου υπάρχουν εμπορεύματα σε παλέτες. Το παλετοφόρο χρησιμοποιείται επίσης και ως συνοδευτικό εργαλείο σε φορτηγά αυτοκίνητα.

Οι προτάσεις που μπορούμε να σας κάνουμε στα παλετοφόρα – χειροκίνητα και ηλεκτρικά (μπαταρίας) – έχουν πολλές παραλλαγές και είναι πάντα ανάλογα με το είδος των παλετών που θέλετε να μετακινείτε.

Κατεβάστε τον κατάλογο σε pdf.

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ

Στα χειροκίνητα παλετοφόρα έχουμε διάφορους τύπους με ανυψωτική ικανότητα από 1000 έως και 3500 κιλά και μήκος πιρουνιών από 50 έως και 2500 εκατοστά με προέλευση Κίνα και Ευρώπη. Υπάρχουν επίσης εκδόσεις κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι ή γαλβανισμένα για εφαρμογή στον τομέα των τροφίμων όπως και εκδόσεις εφοδιασμένες με ζυγαριά, και πολλές άλλες εκδόσεις για πιο ειδικές εργασίες.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Τα ηλεκτρικά παλετοφόρα ανυψωτικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αν ο χειριστής είναι πεζός ανήκουν στην κατηγορία του πεζού χειριστή και αν υπάρχει για τον χειριστή θέση οδήγησης είτε όρθια είτε σε κάθισμα ανήκουν στην κατηγορία αναβάτου.

Υπάρχουν ακόμα και οι πιο απλές εκδόσεις όπου ηλεκτρική κίνηση δίνεται μόνο στην ανύψωση αλλά όχι στην κίνηση.

Οι ανυψωτικές τους δυνατότητες ξεκινούν από τα 1000 κιλά και τα 20 εκατοστά ύψος και φτάνουν τα 2000 κιλά και τα 6 μέτρα ύψος.