ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ & ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ

Η AIOLOS LIFTS διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα (κλαρκ) για ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία ή μακροχρόνια ενοικίαση (χρονομίσθωση) με ή χωρίς εξαγορά του μηχανήματος, ακόμα και με συμβόλαιο συντήρησης.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

Μπορούμε να προσφέρουμε ανυψωτικά μηχανήματα δυνατότητας ανύψωσης από 1500 έως και 8000 κιλά, με χειριστή για ολιγόωρη, ημερήσια ή εβδομαδιαία χρήση. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον χώρο των φορτοεκφορτώσεων είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε απαιτητική εργασία. Όλοι οι χειριστές μας είναι διπλωματούχοι και έμπειροι στο χώρο εργασίας τους. Τα μηχανήματά μας διαθέτουν πινακίδες κυκλοφορίας, είναι ασφαλισμένα προς τρίτους και είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!


Διαβάστε ακόμα… για το συνεργείο μας, για βλάβες κινητήρων, την αποκατάσταση βλαβών, για παλετοφόρα καροτσάκια, για εργοεξέδρες και καλαθοφόρα, για ανυψωτικά μηχανήματα επίπλων, οικοσυσκευών και οικοδομής, για τα σωστά μέτρα ασφαλείας, για τη σωστή χρήση, για το κινητό συνεργείο, για ανταλακτικά κλαρκ, για εργαλεία και εξαρτήματα, για περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα αποθήκης, για τη σωστή συντήρηση, για ενοικιάσεις κλαρκ και άλλων μηχανημάτων.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΛΑΡΚ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ & ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ – AIOLOS LIFTS