fbpx

Τα χαρακτηριστικα στα τηλεσκοπικά κλαρκ; Οι εφαρμογές και η χρήση τους

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης σε ένα τηλεσκοπικό κλαρκ;

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου περονοφόρου ανυψωτικού είναι ότι διαθέτει ένα μόνο τηλεσκοπικό βραχίονα που επιτρέπει στο μηχάνημα να γίνει πιο ισχυρό, βαρέως τύπου και ρυθμιζόμενο.

Ο κοίλος βραχίονας αποτελείται από διάφορους σωλήνες-βελόνια που είναι τοποθετημένοι το ένα μέσα στο άλλο. Αυτός ο μηχανισμός επιτρέπει στη δέσμη να επιμηκύνει και να συρρικνωθεί. Λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών του, τα τηλεσκοπικά περονοφόρα ανυψωτικά έχουν πολλές φορές εφαρμογή και σαν μικροί γερανοί αντί για περονοφόρα οχήματα.

Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν χειρίζεστε το τηλεσκοπικό σας μηχάνημα, καθώς η μπούμα μπορεί επίσης να κάνει το μηχάνημα να γίνει ασταθές παρά την παρουσία αντίβαρων στο πίσω μέρος. Αυτό συμβαίνει επειδή η ικανότητα ανύψωσης του μηχανήματος μειώνεται καθώς αυξάνεται η ακτίνα εργασίας. Η ακτίνα εργασίας ορίζεται ως η απόσταση μεταξύ των εμπρός τροχών του περονοφόρου ανυψωτικού και του κέντρου φορτίου.

Σχετικα με τα χαρακτηριστικά στα τηλεσκοπικά κλαρκ με 4×4 για κάθε έδαφος

Τα τηλεσκοπικά κλαρκ ανυψωτικά χρησιμοποιούνται συνήθως στη γεωργία και τις βιομηχανίες που απαιτούν υψηλή ανύψωση φορτίων.

Το σύστημα κίνησης εμπρός τροχού, ο κινητήρας και το κιβώτιο, βρίσκονται όλα στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Όλοι οι τροχοί περιστρέφονται ταυτόχρονα όταν ο χειριστής οδηγεί με το σύστημα τετρακίνησης. Το καβούρι τιμονιού είναι ένας τύπος ενεργού τετρακίνητου τιμονιού. Αυτό το είδος διεύθυνσης χρησιμοποιείται όταν το όχημα πρέπει να λειτουργεί σε ευθεία γραμμή αλλά υπό συγκεκριμένη γωνία ή όταν οι τροχοί στο πίσω μέρος δεν πρέπει να ακολουθούν τα ίχνη των μπροστινών τροχών.

Τα μοντέλα ποικίλλουν σε μέγεθος και εφαρμογές. Υπάρχουν μάρκες που ειδικεύονται σε μικρούς τηλεχειριστές, που ικανοποιούν τις ανάγκες των κατασκευών, της γεωργίας, της τοιχοποιίας και των εφαρμογών τοπίου. Οι υψηλής ποιότητας τηλεσκοπικοί χειριστές, από την άλλη πλευρά, είναι πιο κατάλληλοι για την κατασκευή πολυώροφων κτιρίων και κατασκευών. Αυτή η παραλλαγή του τηλεχειριστηρίου χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση ή την τοποθέτηση υλικών και τον καθαρισμό τοποθεσιών.

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Κλαρκ καινούργιο πετρέλαιο Maximal

Κλαρκ 4×4 μεταχειρισμένο πετρέλαιο σε κλίση

Κλαρκ 4χ4 μεταχειρίσμενο JCB

Κλαρκ 4×4 τηλεσκοπικό καινούργιο