ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟ

Posted by apostolosyiannakelis_e54zgw11
Category:

ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟ – ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1. ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟ

Το παλετοφορο είναι φορτωτής υψηλής αντοχής παλετών, έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε καταστήματα, εργοστάσια, βιομηχανίες και αποθηκευτικούς χώρους. Το παλετοφόρο έχει πολύ μεγάλη ευελιξία και ανθεκτικούς τροχούς από νάιλον, πολυουρεθάνη και λάστιχο που έχουν δυνατότητα στροφής κατά 180°, επιλογής βάρους 2 ή 3 τόνων, επιλογή πλάτους διχάλας ώστε να προσαρμόζεται στις περισσότερες συνήθεις παλέτες με το μοντέλο των 2 τόνων να διαθέτει τροχούς αναρρίχησης για να βοηθά την είσοδο της διχάλας του παλετοφόρου και το μοντέλο των 3 τόνων διαθέτει διπλούς τροχούς βαγονέτου για ευστάθεια σε ανώμαλα εδάφη.

Πολλά απο τα παλετοφόρα διαθέτουν όργανο ζυγίσματος φορτίων με ψηφιακή οθόνη που πέρνουν ρεύμα από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και μπορεί να ζυγίσει με απόλυτη ακρίβεια φορτία έως 2 τόνων που τοποθετούνται επάνω στο παλετοφόρο.

2. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟ

Παλετοφόρο που τροφοδοτείται από μπαταρία η οποία κάνει τον φορτωτή να διενεργεί εύκολα και ξεκούραστα για τη μετακίνηση των φορτίων σε παλέτες. Λειτουργεί πλήρως ή μερικώς με ηλεκτροκίνητο χειρισμό ανύψωσης και μεταφοράς, το παλετοφόρο έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που διαρκούν μέχρι και 8 ώρες καθώς επίσης έχει δυνατότητα να κινείται με 4,5 χλμ /ώρα με πλήρες φορτίο 2 τόνων ή και περισσότερο.

3. ΨΑΛΙΔΩΤΟ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟ

Είναι το παλετοφόρο με ψαλιδωτές τράπεζες ανύψωσης, ιδανική για πολλές λειτουργίες φόρτωσης και εκφόρτωσης εμπορευμάτων. Έχει υδραυλικά ανυψούμενα ψαλίδια με αντλία χειροκίνητη ή ηλεκτρική, ευαίσθητη βαλβίδα ελέγχου για ελεγχόμενη κατάβαση και περιστρεφόμενοι πίσω τροχοί με φρένο στάσης για να λαμβάνεται η σωστή θέση.

Στην Aiolos Lifts μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα απο καινούργια και μεταχειρισμένα παλετοφόρα. Επίσης, στην εταίρεια έχουμε μεγάλο stock αποθήκης απο ανταλλακτικά για παλετοφόρο. Μπορούμε να το παραλάβουμε και να το επιδιορθώσουμε γρήγορα και πολύ φθηνά. Συνήθως, το παλετοφόρο μπορεί να παρουσιάσει βλάβες στις ρόδες (λάστιχα) απο την ολίσθηση και την τριβή σε επιφάνειες με μεγάλη τριβή. Αναλαμβάνουμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε μεταχειρισμένο παλετοφόρο και να του κάνουμε service είτε στο χώρο μας είτε στην εταιρεία σας.


Μπορείτε να δείτε παρακάτω κάποια παλετοφόρα που έχουμε ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας για εσάς:

Παλετοφόρο με ηλεκτρική κίνηση – χειροκίνητη ανύψωση
1500kg – Αυτονομία 5 ώρες
Τιμή: 1300€ +φπα

Παλετοφόρο με ηλεκτρική κίνηση και χειροκίνητη ανύψωση

Παλετοφόρο για 1500kg - αυτονομία 5 ώρες

 

Παλετοφόρο μάρκας EP
Ηλεκτρική κίνηση – Ηλεκτρική ανύψωση
1500kg | VRLA μπαταρία με αυτονομία 3 ώρες
Τιμή: 2.300€+φπα

Παλετοφόρο μάρκας EP