fbpx

Να επιλέξω ανυψωτικό πλαινής φόρτωσης για ράφια (reach truck) ή απλό κλαρκ;

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Να επιλέξω ανυψωτικό πλαινής φόρτωσης για ράφια (reach truck) ή απλό κλαρκ;

Ένα Reach Truck είναι σίγουρα μικρότερο όχημα από το περονοφόρο όχημα (κλαρκ), με αυτό το τρόπο παραμένει πολύ πιο ευκίνητο. Έχει ένα πιο λεπτό πλαίσιο και διατηρεί τα φορτία πιο κοντά στο μεταξόνιο, αφήνοντάς το να λειτουργεί καλά σε αποθήκες με στενά μήκη και στενότερους χώρους. Αντί για αντιστάθμιση όπως ένα κλασσικό κλαρκ, το reach truck έχει δύο εξωτερικά σταθεροποιητικά πόδια που κατανέμουν το βάρος του φορτίου.

Παρόλο που ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν στο χειριστή να κάτσει μπροστά, συνήθως ο χειριστής κάθεται πλάγια, επιτρέποντας τη μέγιστη άνεση και ευελιξία. Τα reach truck ή ανυψωτικά Πλαϊνής Φόρτωσης περιλαμβάνουν πολλά χαρακτηριστικά για να βελτιώσουν την ορατότητα στους χειριστές. Η καμπίνα μπορεί να γείρει για να βοηθήσει τον οδηγό να έχει καλύτερη θέα ή να διαθέτει ανοιχτό προστατευτικό κεφαλής. Πολλά μηχανήματα φτάνουν με κάμερα, επιτρέποντας στον χειριστή να δει τι συμβαίνει πάνω από το κεφάλι του σε μια οθόνη βίντεο.

Σχετικα με τα ανυψωτικά μηχανήματα για ράφια τύπου reach truck

Τα μηχανήματα πλάγιας φόρτωσης μπορούν συνήθως να χειριστούν μικρότερη χωρητικότητα βάρους από ένα παραδοσιακό ανυψωτικό περονοφόρο κλαρκ. Εκτός από την εργασία σε στενούς χώρους, το άλλο πλεονέκτημα ενός reach truck είναι το μέγιστο ύψος του. Με μέγιστο ύψος ανύψωσης σε ορισμένα μοντέλα που εκτείνονται πάνω από 12 μέτρα, τα μηχανήματα τύπου reach truck επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να κλιμακώσει τον αποθηκευτικό χώρο της κάθετα σε ράφια. Επίσης, δεδομένου ότι όλα τα ανυψωτικά οχήματα διαθέτουν ηλεκτρική μπαταρία 36 volt, είναι αθόρυβα και δεν εκπέμπουν εκπομπές, καθιστώντας τα ακόμη πιο κατάλληλα για περιβάλλοντα εσωτερικού χώρου εργασίας.

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Ανυψωτικό μηχάνημα για ράφια Jungheinrich

Ανυψωτικό μηχάνημα για ράφια Toyota

Hyster reach truck

Reach truck της Caterpillar