fbpx

Κλαρκ μεταχειρισμένα

Στην Aiolos Lifts έχουμε μια μεγάλη συλλογή από μεταχειρισμένα κλαρκ σε καλή κατάσταση και καλές τιμές. Διαλέξτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Καινούργια & Μεταχειρισμένα

Μηχανήματα για τα πάντα!

Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την αγορά μεταχειρισμένου κλαρκ & μηχανημάτων.

Έλεγχος σε 50+ σημεία

Οι τεχνικοί μας παρέχουν έλεγχο στα μεταχειρσμένα σε 50+ σημεία, ζητήστε το!

Πάνω απο 3000+ πελάτες

Είμαστε περήφανοι να έχουμε ένα τόσο μεγάλο πελατολόγιο και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, κάθε μέρα.

Άμεση ανταπόκριση & ταχύτητα

Αναλαμβάνουμε εμείς, τώρα!

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Σχετικά με το κλαρκ μεταχειρισμένο

Φροντίζουμε να καλύπτουμε την ανάγκη για αγορά κλάρκ και ανυψωτικών μηχανημάτων, με τα πιο κατάλληλα μηχανήματα της αγοράς.

 • Περισσότερα από 25 χρόνια ειδίκευσης
 • Αγορά κλαρκ μεταχειρισμένο
 • Πώληση κλαρκ
 • Leasing κλαρκ
 • Αγορά παλετοφόρου
 • Πώληση παλετοφόρου
 • Αγορά εργοεξέδρας / πλατφόρμας
 • Πώληση εργοεξέδρας / πλατφόρμας
 • Σύγχρονες λύσεις service & after-sales
 • Επισκευή κλαρκ στο χώρο σας
 • Καινούργια & μεταχειρισμένα κλαρκ

Επίσης μη ξεχνάτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη σωστή και ολοκληρωμένη συντήρηση των κλαρκ. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στο δικό μας υπερσύγχρονο συνεργείο είτε στο δικό σας χώρο εργασίας μέσω του κινητού συνεργείου μας! Να προσθέσουμε εδώ πως διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό αναλωσίμων και ανταλλακτικών για αυτόν το σκοπό. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για την οποιαδήποτε ερώτηση που έχετε.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Επιλέξτε το είδος του μηχανήματος που σας ταιριάζει!

Βρείτε μεταχειρισμένο κλαρκ πετρέλαιο

Βρείτε μεταχειρισμένο κλαρκ υγραέριο LPG

Βρείτε μεταχειρισμένο κλαρκ ηλεκτρικό

Βρείτε μεταχειρισμένο ηλεκτρικό παλετοφόρο με ιστό ή reach truck

Γιατί να επιλέξετε την AIOLOS LIFTS;

ανταλλακτικά για ανυψωτικά κλαρκς

#1 Ποιότητα στα Ανταλλακτικά

O κόσμος αλλά και τα ανταλλακτικά των ανυψωτικών γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος. Οι εταιρείες ολοένα και περισσότερο χρειάζονται μια ασυναγώνιστη εμπειρία αλλά και την εξειδίκευση μιάς εταιρείας παροχής υψηλών-προδιαγραφών ανταλλακτικά. Ανακαλύψτε τις λύσεις μας, για την επισκευή και τη συντήρηση του στόλου σας.

αξιοπιστα ανυψωτικά μηχανήματα

100% Σήμα Αξιοπιστίας

Ο όρος «ανυψωτικά» δεν είναι ολοκληρωμένος αν δεν συνοδεύεται από τον, άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του, όρο «αξιοπιστία». Αυτό ακριβώς πιστεύουμε εμείς στην Aiolos Lifts και σε αυτόν τον τομέα έχουμε φροντίσει ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών & αξιόπιστων προϊόντων.

ηλεκτρικά παλετοφόρα

Παλετοφόρα Λιθίου - 2021

Το Α και το Ω στον χώρο των logistics και της αποθήκης είναι όπως όλοι γνωρίζουμε, τα παλετοφόρα. Αν τα παλετοφόρα δεν είναι νέας-γενιάς, δηλαδή ηλεκτρικά, το προσωπικό δεν μπορεί να αποδόσει το μέγιστο και δυσχεραίνει και την ποιότητα εργασίας, έτσι το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι ζημιογόνο.

Πως να γλιτώσετε 5 κοινά λάθη, πριν την αγορά μεταχειρισμένου κλαρκ;

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω για το τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν ψαχνετε το καλύτερο μεταχειρισμένο κλαρκ για να βοηθήσετε την εταιρεία σας. Πολλές φορές, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι πρέπει να προσέχουν όταν επιλέγουν ένα περονοφόρο όχημα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε κάποια κοινά λάθη που τείνουν να κάνουν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν ανυψωτικά για πρώτη φορά. Η γνώση τους θα σας βοηθήσει γιατί θα εντοπίσετε και θα αποφύγετε αυτά τα κοινά λάθη.

Κοιτάτε μόνο την τιμή: μην κάνετε το λάθος να επιλέξετε το φθηνότερο περονοφόρο ανυψωτικό που πληροί τις απαιτήσεις σας. Πριν αγοράσετε ένα κλαρκ, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η τιμή είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Χωρίς test drive πριν από την αγορά: μόλις επιλέξετε μια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο του κλαρκ που θέλετε, ίσως είναι καλή ιδέα να το νοικιάσετε και να δείτε πώς λειτουργεί. Βεβαιωθείτε ότι ο χειριστής σας το δοκιμάζει γιατί αυτός θα είναι που θα το χρησιμοποιήσει.

Να μην αγοράζετε από μια αξιόπιστη εταιρεία: είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο αντιπρόσωπο ο οποίος θα εκτελεί γενική συντήρηση αλλά και έκτακτες επισκευές στο κλαρκ σας, όποτε χρειάζεστε αυτές τις υπηρεσίες. Εάν αυτό δεν γίνει, θα αντιμετωπίσετε σημαντική διακοπή στη λειτουργία του κλαρκ όταν αυτό χαλάσει.

Να μην ληφθεί υπόψη το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας: αν ξοδέψετε περισσότερα εκ των προτέρων, μπορεί να αποδειχθεί μια καλή επένδυση αργότερα, ειδικά εάν οι δραστηριότητές σας γίνουν παραγωγικές και πιο αποτελεσματικές με την πάροδο του χρόνου.

Να μην τηρείται ένα πρόγραμμα συντήρησης: το να έχετε ένα πρόγραμμα συντήρησης είναι καλό επειδή σας επιτρέπει να παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα νωρίς για να μειώσετε το χρόνο διακοπής. Οι χειριστές σας θα είναι επίσης ασφαλείς λόγω των τακτικών επιθεωρήσεων. Μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των περονοφόρων έχοντας ένα πρόγραμμα συντήρησης.

Ας ονειρευτούμε κάτι, μαζί !

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

FAQ

Αν θέλω να νοικιάσω ένα κλάρκ, θα πρέπει να το νοικιάσω για τουλάχιστον 1 εβδομάδα ή και για περισσότερο;

Όχι. Μπορούμε να προσφέρουμε ανυψωτικά μηχανήματα δυνατότητας ανύψωσης από 1500 έως και 8000 κιλά, με χειριστή για ολιγόωρη, ημερήσια ή εβδομαδιαία χρήση. Άρα μπορείτε να ενοικιάσετε το μηχάνημα που σας ενδιαφέρει για όσο καιρό ακριβώς το χρειάζεστε.

Θέλω να αγοράσω ένα περονοφόρο κλαρκ που να σηκώνει 1000 κιλά. Τι μου προτείνετε;

Για να είστε ασφαλής πρέπει να αγοράσετε ένα κλαρκ που να σηκώνει τουλάχιστον 1500 κιλά. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο κλαρκ είτε με ηλεκτρική κίνηση, ή με βενζίνη, ή και πετρελαιοκίνητο, αναλόγως το χώρο που θα κινείται και τη χρήση του, αλλά και το ύψος που θα πρέπει να σηκώνει (ύψος ανύψωσης).

Έχω μια βλάβη, το κλάρκ μου δεν παίρνει μπροστά. Μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Δώστε μας τη διεύθυνσή σας και το κινητό συνεργείο μας θα είναι πολύ σύντομα κοντά σας για την αποκατάσταση της βλάβης!

Χρειάζομαι λάστιχα για το περονοφόρο μου, μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Απλά ενημερώστε μας αν τα λάστιχα θα είναι πνευστά ή συμπαγή, όπως και για τη μάρκα του μηχανήματος, και εμείς ερχόμαστε στον χώρο σας,  παίρνουμε από εσάς τα παλιά σας λάστιχα και σε σύντομο χρόνο επανατοποθετούμε τα λάστιχα που έχετε επιλέξει.

Σας τηλεφωνώ από επαρχία και χρειάζομαι ένα ανταλλακτικό όπως π.χ αντλία νερού. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Φυσικά και μπορούμε. Ενημερώστε μας για τη μάρκα, το μοντέλο και τον τύπο του μηχανήματός σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.