fbpx

Αποκατάσταση Βλαβών

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Αποκατάσταση Βλαβών

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ

Μεγάλη προτεραιότητα του συνεργείου μας και κατ’επέκταση της εταιρείας μας, προς όλους τους πελάτες μας είναι η αποκατάσταση βλαβών. Ενέργεια που έρχεται να δώσει τέλος στα προβλήματα που δημιουργούνται από παρατεταμένη χρήση ή δυσλειτουργία, από αντίξοες συνθήκες (καιρικές ή χωροταξικές) ή ακόμα και από την μη ορθή χρήση των μηχανημάτων.

Το γεγονός ότι οι περισσότερες βλάβες δημιουργούνται λόγω άγνοιας των χειριστών, μας προτρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην ενημέρωση (βλ. οδηγίες σωστής χρήσης).

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΡΚ

Το συνεργείο μας αποκαθιστά όλες τις βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε έναν κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου ή ηλεκτρικό, από μία απλή διαρροή ή ρύθμιση, μέχρι γενικές επισκευές με over size ή χιτωνίου, επισκευές στο σύστημα τροφοδοσίας (αντλίες πετρελαίου, καρμπυρατέρ, injection, κλπ), στο ηλεκτρικό σύστημα, στο σύστημα εξάτμισης, ακόμη και σε υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες (Turbo).

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Στο σύστημα μετάδοσης είμαστε σε θέση να επέμβουμε και να αποκαταστήσουμε από απλές μικρές διαρροές ή ρυθμίσεις και δυσλειτουργίες, μέχρι και να προβούμε σε πλήρη ανακατασκευή αυτών (αλλαγή και επισκευή γραναζιών, φουρκετών, συγχρονιζέ, βαρκάκια και κομπλέρ σε πρωτεύον και δευτερεύον άξονα), αντικατάσταση γραναζιών σε διαφορικά και μειωτήρες (κορώνα, πηνίο, πλανήτες, δορυφόροι), troque converters και δισκάκια αυτόματων κιβωτίων πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή.

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το σύστημα διεύθυνσης είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη ενός μηχανήματος, αφού με την σωστή λειτουργία όχι μόνο εξασφαλίζει την ευελιξία, αλλά και την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα του χειριστή αλλά και των υπολοίπων εργαζομένων γύρω του, όπως και την αποφυγή υλικών ζημιών, που μπορεί να προκληθούν αν κάτι δεν είναι σωστά συντηρημένο.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη σειρά ανταλλακτικών και αναλωσίμων, όπως μπάρες, ακρόμπαρα και δαχτυλίδια. Επίσης επισκευάζουμε πολλά μέρη τους εξασφαλίζοντας οικονομικότερες επισκευές σε ατέρμονες, αντλίες, κλπ έτσι ώστε με την σωστή τοποθέτηση των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών να έχουμε ένα μηχάνημα ευθύβολο και ασφαλές.

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ

Το σύστημα των φρένων είναι ένας εξίσου σημαντικός μηχανισμός που, αν είναι σε άριστη κατάσταση, μας επιτρέπει την ασφαλή ακινητοποίηση του μηχανήματος.

Οι τεχνικοί του συνεργείου μας είναι ειδικοί στην επιδιόρθωση, αντικατάσταση και ρύθμιση συστημάτων φρένων, είτε πρόκειται για απλά υδραυλικά φρένα είτε για πιο πολύπλοκα, μέσω αντλιών, φρένων (σεβρομηχανισμών) ή ακόμα και συστημάτων αέρος σε μεγάλα μηχανήματα. Πολλά από αυτά τα μέρη των συστημάτων φρένων επιδέχονται επισκευή, οπότε μπορούμε να έχουμε μία οικονομικότερη άποψη στο θέμα του κόστους, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

Το υδραυλικό σύστημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά του μηχανήματος γιατί εκεί στηρίζετε το έργο που παίρνουμε από αυτό. Για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η σωστή λειτουργία του. Το συνεργείο μας είναι σε θέση να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα – μικρό ή μεγάλο – προκύψει στο μηχάνημά σας, όπως αντικατάσταση ή επισκευή αντλιών υδραυλικού, χειριστηρίων, μπουκαλών υδραυλικών, τιλτ, μαρκουτσιών, συνδέσμων, ταχυσυνδέσμων, κλπ. Πολλά από αυτά τα εξαρτήματα μπορούν να δεχθούν επισκευή μέσω κάποιων set ή kit φλαντζών ή τσιμουχών που υπάρχουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αποφύγουμε μία πολυδάπανη αντικατάσταση χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ασφάλεια του μηχανήματός μας και σύμφωνα πάντα με της προδιαγραφές του.

Σχετικά με την αποκατάσταση βλαβών

Πέρα από την συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών συστημάτων, στο συνεργείο μας τοποθετούμε όλα τα υδραυλικά συστήματα, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την καλύτερη, γρηγορότερη εκτέλεση μιας ανυψωτικής εργασίας ή μιας εργασίας που απαιτεί χρήση ειδικών εξαρτημάτων. Εξαρτήματα τέτοιου τύπου μπορεί να είναι τα ακόλουθα:

 

  • Φορείο πλάγιας μετατόπισης πιρουνιών (Side Shift)
  • Φορείο υδραυλικής ανεξάρτητης μετακίνησης πιρουνιών (Fork Adjuster)
  • Ανατροπή Πιρουνιών (Hinged Fork)
  • Περιστροφή πιρουνιών (Rotation Fork)
  • Λαβίδα συγκράτησης παλέτας φιαλών (Load Stabilizer)
  • Λαβίδες χάρτου, βάμβακος, βαρελιών, δομικών υλικών, κλπ.

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8