fbpx

Εργοεξέδρες, πλατφόρμες & καλαθοφόρα!

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για την αγορά εργοεξέδρας, πλατφόρμας & καλαθοφόρα για όλες τις ανάγκες.

Καινούργια & Μεταχειρισμένα

18+ μέτρα, χωρίς όρια!

Ανακαλύψτε τις νέες εργοεξέδρες σε μεγέθη απο 4 έως τα 18+ μέτρα.

Αξιόπιστα Καλαθοφόρα

Βρείτε τις νέες λύσεις που έχουμε για το τομέα των καλαθοφόρων.

Πάνω απο 3000+ πελάτες

Είμαστε περήφανοι να έχουμε ένα τόσο μεγάλο πελατολόγιο και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, κάθε μέρα.

Άμεση ανταπόκριση & ταχύτητα

Αναλαμβάνουμε εμείς, τώρα!

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Εργοεξέδρες & Καλαθοφόρα

Η κατηγορία αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα επειδή πρόκειται για ανυψωτικά μηχανήματα που έχουν ευρύ εφαρμογή σε σύγχρονα εργοτάξια και προσφέρουν ασφαλή ανύψωση ατόμων σε εσωτερικούς όπως και εξωτερικούς χώρους. Πέραν τούτου η εφαρμογή αυτών των κλαρκ επεκτείνεται σε εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, κηπουρικές εργασίες και εργασίες Δήμων και Κοινοτήτων.

Αφενός ο τύπος των Εργοεξέδρων όπως τα Scissor Lifts (ψαλιδωτά) και τα Roll Lifts Genie αποτελεί την ιδανικότερη λύση για οριζόντια ανύψωση, με άνετο χώρο εργασίας (έως και 4,5 τετραγωνικά μέτρα) και με ωφέλιμο φορτίο ανύψωσης μέχρι 700 κιλά περίπου. Κυκλοφορούν σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, ηλεκτρικά (μπαταρίας) καθώς και 4×4.

Αφετέρου ο τύπος των Καλαθοφόρων ανυψωτικών προσφέρει πολλές επιλογές ανάλογα με το είδος και τον χώρο εργασίας που χρησιμοποιούνται.

Υπάρχουν τα επί αυτοκινήτου (δηλαδή αυτά που είναι τοποθετημένα επάνω σε πλαίσιο φορτηγού αυτοκινήτου), τα ρυμουλκούμενα (trailer) και τα αυτοκινούμενα (δηλαδή αυτά που μπορούν να κινηθούν στον χώρο εργασίας από μόνα τους – όχι όμως και στο οδικό δίκτυο λόγω της μικρής ταχύτητας που αναπτύσσουν).

Τα καλαθοφόρα διακρίνονται αναλόγως του τύπου του ικριώματος (μπούμας) που έχουν και κατηγοριοποιούνται σε τηλεσκοπικά με 2 αρθρώσεις και υδραυλική ανάπτυξη και σε αρθρωτά τηλεσκοπικά με 3 ή και 4 αρθρώσεις τυπου Z. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις μιλάμε για ανυψωτικά μηχανήματα των Οίκων Genie, JLG & ZMG.

Πέρα από αυτά και στην κατηγορία των κλαρκ έχουμε και την πρόταση της Boecker για ένα επαναστατικό πολυμηχάνημα που συνδυάζει τηλεσκοπικό γερανό αλουμινίου που διαθέτει Fly Jib μαζί με σταθερό καλάθι ανύψωσης ατόμων σε εκδόσεις επί αυτοκινήτου και trailer.

Σχετικά με τις εργοεξέδρες & τα καλαθοφόρα

Η ζήτηση για την αγορά εργοεξέδρας αλλά και για καλαθοφόρα συνεχώς αυξάνεται, για αυτό φροντίζουμε να καλύπτουμε την ανάγκη αυτή, με τα πιο κατάλληλα μηχανήματα της αγοράς.

 • Περισσότερα από 25 χρόνια ειδίκευσης
 • Αγορά εργοεξέδρας
 • Αγορά ανυψωτικής πλατφόρμας
 • Ενοικίαση εργοεξέδρας
 • Αγορά καλαθοφόρου
 • JLG, Genie εργοεξέδρα
 • Επισκευή εργοεξέδρας
 • Επισκευή πλατφόρμας
 • Service εργοεξέδρα
 • Σύγχρονες λύσεις service & after-sales
 • Επισκευή καλαθοφόρου στο χώρο σας
 • Καινούργια & μεταχειρισμένη εργοεξέδρα

Έχετε απορίες?

(+30) 210 800 1507 – 8

Βρείτε κάθε είδους εργοεξέδρα ή καλαθοφόρο που χρειάζεστε για αγορά ή ενοικίαση

Ας ονειρευτούμε κάτι, μαζί !

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

FAQ

Αν θέλω να νοικιάσω ένα κλάρκ, θα πρέπει να το νοικιάσω για τουλάχιστον 1 εβδομάδα ή και για περισσότερο;

Όχι. Μπορούμε να προσφέρουμε ανυψωτικά μηχανήματα δυνατότητας ανύψωσης από 1500 έως και 8000 κιλά, με χειριστή για ολιγόωρη, ημερήσια ή εβδομαδιαία χρήση. Άρα μπορείτε να ενοικιάσετε το μηχάνημα που σας ενδιαφέρει για όσο καιρό ακριβώς το χρειάζεστε.

Θέλω να αγοράσω ένα περονοφόρο κλαρκ που να σηκώνει 1000 κιλά. Τι μου προτείνετε;

Για να είστε ασφαλής πρέπει να αγοράσετε ένα κλαρκ που να σηκώνει τουλάχιστον 1500 κιλά. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο κλαρκ είτε με ηλεκτρική κίνηση, ή με βενζίνη, ή και πετρελαιοκίνητο, αναλόγως το χώρο που θα κινείται και τη χρήση του, αλλά και το ύψος που θα πρέπει να σηκώνει (ύψος ανύψωσης).

Έχω μια βλάβη, το κλάρκ μου δεν παίρνει μπροστά. Μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Δώστε μας τη διεύθυνσή σας και το κινητό συνεργείο μας θα είναι πολύ σύντομα κοντά σας για την αποκατάσταση της βλάβης!

Χρειάζομαι λάστιχα για το περονοφόρο μου, μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Βεβαίως και μπορούμε. Απλά ενημερώστε μας αν τα λάστιχα θα είναι πνευστά ή συμπαγή, όπως και για τη μάρκα του μηχανήματος, και εμείς ερχόμαστε στον χώρο σας,  παίρνουμε από εσάς τα παλιά σας λάστιχα και σε σύντομο χρόνο επανατοποθετούμε τα λάστιχα που έχετε επιλέξει.

Σας τηλεφωνώ από επαρχία και χρειάζομαι ένα ανταλλακτικό όπως π.χ αντλία νερού. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Φυσικά και μπορούμε. Ενημερώστε μας για τη μάρκα, το μοντέλο και τον τύπο του μηχανήματός σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.